TRANSPORT AGABARITIC

DEMARKO - TRAILERE SPECIALE

În cazul în care exista afaceri, provocarile apar, de asemenea, ne adresam celor mai mari dintre ele.

DEMARKO SPECIAL TRAILERS este unul dintre cei mai importanti producatori de semi-remorci si remorci pentru transporturi supradimensionate.

Responsabilitatea este fundamentul functionarii companiei noastre. Aceasta se aplica celor mai mici detalii ale semiremorcilor noastre, dar si succesului afacerilor clientilor nostri. Succesul, la care contribuim solutiile pe care le oferim.


Compania noastra functioneaza pe piata de peste 25 de ani. Vehiculele speciale pe care le fabricam, tipice sau atipice, sunt listate în functie de nevoile individuale ale clientilor nostri. Timp de 25 de ani, oferim tehnologii de vârf, componente verificate si fiabile, precum si cunostinte tehnice solide.

Scopul nostru este de a satisface cerintele industriei de transport, de a proiecta structuri inovatoare si de a le executa în mod optim din punct de vedere tehnic, împreuna cu companiile partenere.

Dezvoltam si executam solutii potrivite pentru anumite tari.
Selectând compania noastra, doriti sa întâlniti o echipa de profesionisti care îndeplinesc fiecare angajament cu pasiune.

Stim cum sa câstigam încrederea - specialistii au încredere numai în specialisti. Întelegem nevoile fiecarei industrii si cum le putem îndeplini în mod eficient.

Nu lasam intrebari fara raspuns sau probleme nerezolvate. Aducem chiar si cele mai ambitioase concepte în viata.

Constructiile noastre furnizeaza flotele companiilor de transport din întreaga lume si se dovedesc întotdeauna în uz.